WOONKAMER
Onderstaande foto’s zijn met onze mobiele telefoon genomen en daardoor niet altijd even scherp, maar geven wel een goede indruk van ons werk.
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492
De perfecte kast voor de woonkamer Vaak heeft u zelf al allerlei ideeën over de ideale kast voor uw woonkamer, of heeft u een voorbeeld op internet gezien. Dat is alleen maar goed. ZOMOI denkt graag mee en kan aan de hand van uw wensen een ontwerp maken en een aantal 3D tekeningen zodat uw ideeën steeds meer vorm krijgen. Voor ons is elk project weer een uitdaging. Op deze pagina ziet u enkele van onze uitgevoerde projecten. Van een barkast met synchroon (verticaal) openende deuren en automatisch inschakelende verlichting tot een klassieke ZOMOI HANDMADE wandkast. En allemaal met passie gemaakt. Computerkast Wenst u een computer werkplek geïntegreerd in uw wandmeubel? ZOMOI biedt verschillende oplossingen. Met bijvoorbeeld een uitschuifplateau voor uw keyboard, dat automatisch wordt vergrendeld bij het uitschuiven. Dat is praktisch werken. Maar ook een kast voor de TV of apparatuur is natuurlijk door ons te realiseren. Zelfs zo uitgevoerd dat u de apparatuur kan bedienen terwijl de deurtjes van uw meubel gesloten blijven. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden. Practische oplossingen Naast computer oplossingen hebben wij de meest uiteenlopende en vaak creatieve oplossingen bedacht voor de functionaliteit van meubels in de woonkamer. Zo ziet u een zwevend dressoir, half geïntegreerd in een hoog wandmeubel (foto 1), een radiator ombouw met kastruimte, zitplek en vak voor open haardhout (foto2) of een prachtig wandmeubel met een “meegroei” kinder bureau (foto 3). Hoe groter de kinderen worden hoe hoger het werkblad is te plaatsen. Kijk….. dat vinden wij telkens weer een uitdaging: samen met u de beste oplossingen bedenken.
WOONKAMER
De perfecte kast voor de woonkamer Vaak heeft u zelf al allerlei ideeën over de ideale kast voor uw woonkamer, of heeft u een voorbeeld op internet gezien. Dat is alleen maar goed. ZOMOI denkt graag mee en kan aan de hand van uw wensen een ontwerp maken en een aantal 3D tekeningen zodat uw ideeën steeds meer vorm krijgen. Voor ons is elk project weer een uitdaging. Op deze pagina ziet u enkele van onze uitgevoerde projecten. Van een barkast met synchroon (verticaal) openende deuren en automatisch inschakelende verlichting tot een klassieke ZOMOI HANDMADE wandkast. En allemaal met passie gemaakt. Computerkast Wenst u een computer werkplek geïntegreerd in uw wandmeubel? ZOMOI biedt verschillende oplossingen. Met bijvoorbeeld een uitschuifplateau voor uw keyboard, dat automatisch wordt vergrendeld bij het uitschuiven. Dat is praktisch werken. Maar ook een kast voor de TV of apparatuur is natuurlijk door ons te realiseren. Zelfs zo uitgevoerd dat u de apparatuur kan bedienen terwijl de deurtjes van uw meubel gesloten blijven. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden. Practische oplossingen Naast computer oplossingen hebben wij de meest uiteenlopende en vaak creatieve oplossingen bedacht voor de functionaliteit van meubels in de woonkamer. Zo ziet u een zwevend dressoir, half geïntegreerd in een hoog wandmeubel (foto 1), een radiator ombouw met kastruimte, zitplek en vak voor open haardhout (foto2) of een prachtig wandmeubel met een “meegroei” kinder bureau (zie bij de foto’s hieronder) Hoe groter de kinderen worden hoe hoger het werkblad is te plaatsen. Kijk….. dat vinden wij telkens weer een uitdaging: samen met u de beste oplossingen bedenken.
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492
Onderstaande foto’s zijn met onze mobiele telefoon genomen en daardoor niet altijd even scherp, maar geven wel een goede indruk van ons werk.