KEUKEN KEUKEN
Onderstaande foto’s zijn met onze mobiele telefoon genomen en daardoor niet altijd even scherp, maar geven wel een goede indruk van ons werk.
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492
Een nieuwe keuken met speciale wensen? Uw keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in uw huis. Daar gebeurt het. Koken, leven en genieten. Met uw gezin, uw familie en vrienden. En nu bent u op zoek naar een nieuwe keuken. Op dit moment zijn er veel aanbieders van prachtige keukens tegen uitstekende prijzen. Daar is niets mis mee. Maar heeft u speciale wensen voor wat betreft bijvoorbeeld de maat of de uitvoering? Maak dan eens een afspraak met ZOMOI. Wij maken keukens écht op maat. Precies zoals u wenst. Van de hoogste kwaliteit. Samen bedenken we de mooiste oplossingen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen het met plezier. Uw keuken is aan een opknapbeurt toe … Uw keuken is (deels) aan vervanging toe. De uitstraling is niet meer van deze tijd, u heeft speciale wensen ten aanzien van nieuwe deuren of praktische laden. U denkt zelfs aan een nieuwe keuken maar ziet toch wel op tegen de hoge kosten en al dat sloopwerk. ZOMOI biedt u dan de oplossing. Een complete keukenrenovatie met bijvoorbeeld nieuwe keukendeurtjes, prachtige apparatuur of een nieuw werkblad. Uw keuken wordt weer als nieuw en helemaal aangepast aan deze tijd. Snel en zonder veel hak- en breekwerk. Voor een gunstige prijs. En dat is belangrijk in deze tijd. Nieuwe technieken Uiteraard kunnen wij in uw nieuwe keuken de modernste technieken toepassen. Wat dacht u van “apothekerskasten” (ook in mini uitvoering), hoekkasten met draaiplateaus, uittrekbare afvalsystemen, verlichting in diverse uitvoeringen, uitschuifbare stopcontacten, of fantastische keukenladen. Onze laden zijn van super kwaliteit. Op maat door ons gemaakt tot wel 120 cm breed. Ook bij keukenrenovatie passend in uw bestaande keuken, bijvoorbeeld op de plek waar nu draaideurtjes zitten. En zelfs “binnenladen” (achter een front) zijn mogelijk. Voor veel bergruimte en jarenlang plezier.
KEUKEN
Een nieuwe keuken met speciale wensen? Uw keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in uw huis. Daar gebeurt het. Koken, leven en genieten. Met uw gezin, uw familie en vrienden. En nu bent u op zoek naar een nieuwe keuken. Op dit moment zijn er veel aanbieders van prachtige keukens tegen uitstekende prijzen. Daar is niets mis mee. Maar heeft u speciale wensen voor wat betreft bijvoorbeeld de maat of de uitvoering? Maak dan eens een afspraak met ZOMOI. Wij maken keukens écht op maat. Precies zoals u wenst. Samen bedenken we de mooiste oplossingen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen het met plezier. Uw keuken is aan een opknapbeurt toe … Uw keuken is (deels) aan vervanging toe. De uitstraling is niet meer van deze tijd, u heeft speciale wensen ten aanzien van nieuwe deuren of praktische laden. U denkt zelfs aan een nieuwe keuken maar ziet toch wel op tegen de hoge kosten en al dat sloopwerk. ZOMOI biedt u dan de oplossing. Een complete keukenrenovatie met bijvoorbeeld nieuwe keukendeurtjes, prachtige apparatuur of een nieuw werkblad. Uw keuken wordt weer als nieuw en helemaal aangepast aan deze tijd. Snel en zonder veel hak- en breekwerk. Voor een gunstige prijs. En dat is belangrijk in deze tijd. Nieuwe technieken Uiteraard kunnen wij in uw nieuwe keuken de modernste technieken toepassen. Wat dacht u van “apothekerskasten” (ook in mini uitvoering), hoekkasten met draaiplateaus, uittrekbare afvalsystemen, verlichting in diverse uitvoeringen, uitschuifbare stopcontacten, of fantastische keukenladen. Onze laden zijn van super kwaliteit. Op maat door ons gemaakt tot wel 120 cm breed. Ook bij keukenrenovatie passend in uw bestaande keuken, bijvoorbeeld op de plek waar nu draaideurtjes zitten. En zelfs “binnenladen” (achter een front) zijn mogelijk. Voor veel bergruimte en jarenlang plezier.
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492
Onderstaande foto’s zijn met onze mobiele telefoon genomen en daardoor niet altijd even scherp, maar geven wel een goede indruk van ons werk.