Techniek

ZOMOI kasten worden gemaakt van de beste materialen. De laatste technieken en ontwikkelingen worden in onze kasten toegepast. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit die je nergens anders zult vinden. Neem bijvoorbeeld het scharnier. Dit is werkelijke hét visitekaartje van ZOMOI. De scharnieren zijn niet alleen fraai vormgegeven maar ook voorzien van 2 belangrijke functionaliteiten. De scharnieren sluiten de deur automatisch en zijn ook nog eens gedempt. Ook wanneer u de deur hard dichtslaat remt de deur (demping) en trekt dan de deur zachtjes dicht. Dit noemen wij “softclosing”. De ZOMOI scharnieren zijn 3 dimensionaal na te stellen voor perfect eindresultaat. En waarmogelijk passen wij scharnieren toe waarbij de deuren extra ver (165 graden in plaats van 110) opengaan. Zo heeft u nog betere toegang tot de inhoud van uw kast. Een goede basis is belangrijk. Daarom plaatsen wij al onze kasten op zogenaamde plintbakken waarbij om de 30 cm kleine stelvoeten (zie bovenstaande foto) worden gemonteerd. Zo worden alle kasten gegarandeerd waterpas geplaatst voor jarenlang onbekommerd plezier. Graag vertellen we u nog veel meer over onze prachtige techniek. Maak gerust een afspraak. Dan ervaart u onze passie over de mooie producten van ZOMOI.

Accessoires

Accessoires zijn er in velle soorten en uitvoering. Denk daarbij aan verlichting, schoenenrekken, garderobeliften, broekenrekken en ga zo maar door. Graag informeren wij u tijdens over ons kennismakingsgesprek over de mogelijkheden. Per situatie kijken we dan hoe we zo goed en efficient mogelijk uw kast kunnen inrichten en of bepaalde accessoires voor uw situatie ook zinvol zijn.

De deuren

De binnenkanten van de kasten maken we uit oerdegelijke meubelplaat. Zeer krasvast en sterk. De kopse kanten worden door ons speciaal afgewerkt met 2 mm massief ABS (kunststof) waardoor en bijna nooit beschadigingen kunnen ontstaan. De deuren en zichtzijden zijn bepalend voor het eindbeeld van uw kast. Wij hebben vele mogelijkheden. Eigenlijk teveel om op te noemen. Daarom is het belangrijk te weten dat wij tijdens ons eerste bezoek altijd monsters meenemen van de diverse materialen en kleurkaarten om de juiste kleur of houtdessin te bepalen. Maak een afspraak en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

Laden

De laden van ZOMOI worden uitgevoerd met dubbele geleiders. Dat maakt het mogelijk om de laden volledig “uit de kast” te trekken. Zo is de inhoud van de laden ook achterin goed bereikbaar. De laden zijn tevens voorzien van een gedempt zelfsluitende werking (softclosing). Als je de lade sluit, ook met een behoorlijke snelheid, wordt de lade vlak voor het sluiten even gedempt en dan langzaam gesloten. Wij hebben laden in zilvergrijs of antraciet (zie foto) uitvoering. De lade zijwandhoogten zijn er in 74, 96, 126, 180, 218, 250 en 282 mm hoogte. Zo is er voor elke toepassing de juiste lade Daarnaast hebben we, afhankelijk van de toepassing, laden met verschillend draagvermogen. Zo is bij een lade voor een slaapkamerkast een draagvermogen voldoende van 40 kilo terwijl we voor de bijkeukenkast 80 kilo draagvermogen toepassen. Het lijkt een detail maar het is erg plezierig als laden goed functioneren. ook na jaren. En die garantie krijgt u zeker van ZOMOI. Want betere laden dan de ZOMOI laden bestaan er niet. Daar zijn we van overtuigd.
DE TECHNIEK
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492
DE TECHNIEK
Techniek ZOMOI kasten worden gemaakt van de beste materialen. De laatste technieken en ontwikkelingen worden in onze kasten toegepast. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit die je nergens anders zult vinden. Neem bijvoorbeeld het scharnier. Dit is werkelijke hét visitekaartje van ZOMOI. De scharnieren zijn niet alleen fraai vormgegeven maar ook voorzien van 2 belangrijke functionaliteiten. De scharnieren sluiten de deur automatisch en zijn ook nog eens gedempt. Ook wanneer u de deur hard dichtslaat remt de deur (demping) en trekt dan de deur zachtjes dicht. Dit noemen wij “softclosing”. De ZOMOI scharnieren zijn 3 dimensionaal na te stellen voor perfect eindresultaat. En waarmogelijk passen wij scharnieren toe waarbij de deuren extra ver (165 graden in plaats van 110) opengaan. Zo heeft u nog betere toegang tot de inhoud van uw kast. Een goede basis is belangrijk. Daarom plaatsen wij al onze kasten op zogenaamde plintbakken waarbij om de 30 cm kleine stelvoeten (zie bovenstaande foto) worden gemonteerd. Zo worden alle kasten gegarandeerd waterpas geplaatst voor jarenlang onbekommerd plezier. Graag vertellen we u nog veel meer over onze prachtige techniek. Maak gerust een afspraak. Dan ervaart u onze passie over de mooie producten van ZOMOI.
Laden De laden van ZOMOI worden uitgevoerd met dubbele geleiders. Dat maakt het mogelijk om de laden volledig “uit de kast” te trekken. Zo is de inhoud van de laden ook achterin goed bereikbaar. De laden zijn tevens voorzien van een gedempt zelfsluitende werking (softclosing). Als je de lade sluit, ook met een behoorlijke snelheid, wordt de lade vlak voor het sluiten even gedempt en dan langzaam gesloten. Wij hebben laden in zilvergrijs of antraciet (zie foto) uitvoering. De lade zijwandhoogten zijn er in 74, 96, 126, 180, 218, 250 en 282 mm hoogte. Zo is er voor elke toepassing de juiste lade. Daarnaast hebben we, afhankelijk van de toepassing, laden met verschillend draagvermogen. Zo is bij een lade voor een slaapkamerkast een draagvermogen voldoende van 40 kilo terwijl we voor de bijkeukenkast 80 kilo draagvermogen toepassen. Het lijkt een detail maar het is erg plezierig als laden goed functioneren. ook na jaren. En die garantie krijgt u zeker van ZOMOI. Want betere laden dan de ZOMOI laden bestaan er niet. Daar zijn we van overtuigd.
Accessoires Accessoires zijn er in velle soorten en uitvoering. Denk daarbij aan verlichting, schoenenrekken, garderobeliften, broekenrekken en ga zo maar door. Graag informeren wij u tijdens over ons kennismakingsgesprek over de mogelijkheden. Per situatie kijken we dan hoe we zo goed en efficient mogelijk uw kast kunnen inrichten en of bepaalde accessoires voor uw situatie ook zinvol zijn. De deuren De binnenkanten van de kasten maken we uit oerdegelijke meubelplaat. Zeer krasvast en sterk. De kopse kanten worden door ons speciaal afgewerkt met 2 mm massief ABS (kunststof) waardoor en bijna nooit beschadigingen kunnen ontstaan. De deuren en zichtzijden zijn bepalend voor het eindbeeld van uw kast. Wij hebben vele mogelijkheden. Eigenlijk teveel om op te noemen. Daarom is het belangrijk te weten dat wij tijdens ons eerste bezoek altijd monsters meenemen van de diverse materialen en kleurkaarten om de juiste kleur of houtdessin te bepalen. Maak een afspraak en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden.
ZOMOI kasten op maat - info@zomoi.nl - mobiel: 06-50873492